Kies dan voor een hypotheek van de Rabobank

Het is belangrijk dat je geen zorgen hebt rond de betaalbaarheid van je woonlasten. Nu niet, maar ook later niet als je situatie verandert door bijvoorbeeld gezinsuitbreiding of wanneer je wilt stoppen met werken. Onze hypotheekadviseur zet graag samen met jou alle mogelijkheden op een rij.

Hypotheek Inloopspreekuur

Je bent van harte welkom tijdens ons Hypotheek Inloopspreekuur voor een vrijblijvend en kosteloos oriëntatiegesprek:

  • elke werkdag  van 9.00 tot 17.00 uur, Beursplein 1 in Leeuwarden.
  • elke zaterdag van 9.30 tot 14.00 uur, Zaailand 108 in Leeuwarden.

Oriënteren via Rabobank Hypotheekdossier

Met het Rabobank Hypotheekdossier krijg je thuis online inzicht in wat je kunt lenen en wat dat betekent voor je maandlasten. Je ziet stap voor stap wat het gevolg van je keuzes is. De verplichte documenten kun je uploaden in het Rabobank Hypotheekdossier. Dit vormt de basis voor je adviesgesprek. Geeft het je een beter gevoel om deze oriëntatie samen met een Rabobank Hypotheekadviseur te doen. Geen probleem, bezoek het Hypotheek Inloopspreekuur. Wij helpen je graag.

Meer dan rente alleen

Als je een ander huis koopt dan is het logisch dat je in eerste instantie naar de rente kijkt. Maar nog verstandiger is het, om niet blind op de lage rente af te gaan, maar even verder te kijken. Want een aantrekkelijke hypotheek scoort op meer dan rente alleen. We hebben alle pluspunten van de Rabobank Hypotheek voor je op een rij gezet. Je vindt ze op Rabobank.nl/10pluspunten. We noemen alvast een paar:

  • jouw getekende hypotheekofferte is 12 maanden geldig.
  • hypotheekofferte binnen? Deze offerte geeft je de garantie dat je de hypotheek krijgt.
  • de rente op je bouwdepot is gelijk aan de hypotheekrente.
  • de advieskosten zijn lager bij gebruik Rabobank Hypotheekdossier.
  • je kunt jaarlijks tot 20% van de oorspronkelijke hoofdsom boetevrij aflossen.

Contactgegevens

Voor meer informatie of het maken van een afspraak neem je contact op met hypotheekadviseurs Mirjam Westerhoff-Gommers of Jessica Bosch-de Vries.

Heel graag tot ziens.

Rabobank Hypotheekdossier