Wilt u wonen in een villa op Buitenplaats Hempens? Zo werkt het stap voor stap:

 • Stap 1. Vanaf nu > Aanmelden voor Buitenplaats Hempens

  Heeft u interesse om te wonen in de Buitenplaats van Hempens? Meld u dan nu aan middels het aanmeldformulier. Dit betekent dat u belangstelling heeft voor de woningen van het project de Buitenplaats Hempens. We houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent het project. Ook heeft u nu de mogelijkheid om alvast uw voorkeur voor een bouwnummer aan te geven. Let op: dit is nog geen officiële inschrijving, dit gaat via het digitale inschrijfformulier in uw account. 

  Na uw aanmelding ontvangt u van ons een bevestigingsmail en kunt u in uw account via ‘digitale inschrijfformulier', uw inschrijven voor één of meerdere villa's van Buitenplaats Hempens.

 • Stap 2. Zaterdag 15 december 11:00 – 13:00 uur > Verkoop gestart!

  Zaterdag 15 december is onder vele belangstelling gestart met de verkoop van de Buitenplaats Hempens. De verkoopinformatie, waaronder de prijslijst, koperskeuzelijst, technische omschrijving en verkooptekeningen zijn beschikbaar op de website en kunt u zich digitaal inschrijven voor de woningen waar uw voorkeur naar uitgaat. 

  Om de locatie op dit moment te bereiken dient u te parkeren naast de openbare basisschool, aan de wite mar of aan het begin van de glinswei waar u vanaf de rotonde de afslag naar rechts neemt. (éénrichtingsverkeer)

 • Stap 3. zat. 15 december 11:00 tot ma. 14 januari 12:00 > Inschrijving is gesloten!

  De inschrijving voor de Buitenplaats vind volledig digitaal plaats en is gesloten.

  U kunt zich vanaf nu als reservekandidaat inschrijven voor de woning waar uw voorkeur naar uitgaat, door in te loggen op uw eigen account. U krijgt het digitale inschrijfformulier dan direct in beeld. Let op: dit is een ander formulier dan de enquête die u wellicht eerder heeft ingevuld. Voor het invullen vragen wij een aantal gegevens, zoals uw contactgegevens en uw eventuele partner, financiële gegevens zoals uw inkomen, de geschatte waarde van een eventuele eigen woning, uw spaargeld, eigen vermogen en de financiële verplichtingen komen aan bod. Vanaf dit moment kunt zich daadwerkelijk voor een bouwnummer inschrijven.

  Wat doen we met uw gegevens?
  Uw financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. Om teleurstelling te voorkomen en het toewijzingsproces zo goed mogelijk te laten verlopen, kijken we naar uw inkomen. De hoogte van uw inkomen is niet bepalend voor toewijzing, we willen alleen voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren. Wilt u alvast een oriënterend financieringsgesprek inplannen? De Rabobank is één van de mogelijkheden. Uiteraard houden we hierbij rekening met de wet op de privacy. Als u dit wenst kunnen we uw gegevens direct verwijderd worden door een mail te sturen naar nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl.

  Inschrijfperiode en aanpassingen
  De inschrijfperiode is op maandag 14 janauri gesloten. Op dit moment kunt u zich alleen nog als reservekandidaat inschrijven of contact opnemen met de makelaar. Indien u zich via de website inschrijft vergeet dan niet uw aanpassing digitaal te ondertekenen en opnieuw te verzenden. U krijgt per e-mail een bevestiging van uw aanpassing. Heeft u geen bevestiging ontvangen, dan bent u niet ingeschreven.

  Kortom: een inschrijving wordt pas doorgevoerd wanneer het formulier volledig is ingevuld, de digitale handtekening is gezet en op inschrijven is geklikt én u een bevestiging heeft ontvangen.

 • Stap 4. Dinsdag 15 januari > Toewijzing heeft plaats gevonden

  Op dinsdagochtend 15 januari zijn de woningen toegewezen door de projectontwikkelaar. Let op: het betreft een toewijzing en dus geen loting. Is uw favoriete woning aan u toegewezen, dan bent u op dinsdag 15 januari gebeld door de makelaar en uitgenodigd voor een gesprek. Vanaf dit moment heeft u een optie op een woning. Een optie is ongeveer 2 weken geldig. Is uw favoriete woning niet aan uw toegewezen, dan krijgt u daar later in de week een e-mail of wordt u gebeld en komt u op de reservelijst te staan. Mocht de potentiële koper afvallen, dan kunt u alsnog een optie nemen.

 • Stap 5. Vervolg

  Op dinsdag 15 januari zijn de villa's toegewezen aan de belangstellenden. Heeft u de inschrijving gemist of bent u juist net bekend met de villa's van Buitenplaats Hempens? U kunt zich nu direct aanmelden voor uw favoriete bouwnummer. Neem contact op met de makelaar voor een vrijblijvende afspraak. 

Parkeermogelijkheden tijdens de verkoop en bouw

Hulp nodig met uw hypotheek?

De Rabobank helpt uw graag verder!

Lees meer